Zomer en winterbanden nu nog scherper geprijst
Nieuwe onderdelen slechts 1 uur levertijd (bij ons binnen dus).
Gecertificeerd personeel: "Veilig demonteren hybride & elektrische auto's" en "Het terugwinnen van gefluoreerde broeikasgassen en gereguleerde stoffen uit mobiele airco's".

Vragen?

Kenteken kwijt, hoe nu verder:

Als u 1 of meerdere delen van het kenteken of een of beide nummerplaten kwijt bent dan is dat geen probleem.
Wij kunnen samen met u een speciaal daarvoor bestemd document invullen, dit standaard document, uitgegeven door de RDW moet gebruikt worden als er 1 of meerdere delen kwijt zijn.
Dit document vervangt de ontbrekende delen en daardoor hoeft u dus geen nieuw kenteken aan te vragen als u uw auto door ons laat recyclen.
Na het invullen van het RDW document wordt de auto ook direct gevrijwaard.

Inleveren sloopauto:

U brengt een auto, wij controleren de autogegevens en melden de auto bij de RDW, u krijgt direct de vrijwaring.
Door de koppeling met RDW wordt automatisch de wegenbelasting stopgezet en u krijgt van de belastingdienst het teveel betaalde bedrag terug.
U kunt met de vrijwaring de verzekering stopzetten. Uw auto is mogelijk ook nog geld waard daarom krijgt u een bedrag uitbetaald wat vooraf aan u is doorgegeven.

Het kan ook zijn dat uw auto niet meer rijdt en opgehaald moet worden.
Wij komen op de afgesproken dag en tijd bij u om de auto op te halen.
De autogegevens worden gecontroleerd en ook nu wordt direct een vrijwaring afgegeven.
Door de koppeling met RDW wordt automatischde wegenbelasting stopgezet en u krijgt van de belastingdienst het teveel betaalde bedrag terug.
U kunt met de vrijwaring de verzekering stopzetten. Uw auto is mogelijk ook nog geld waard daarom krijgt u een bedrag uitbetaald wat vooraf aan u is doorgegeven.

Sloopverklaring:
Wij zijn een gecertificeerd autodemontagebedrijf en kunnen aan alle verzekeringsmaatschappijen een officieel goedgekeurde sloopverklaring afgeven.

KZD** Gecertificeerd en SGS gekeurd.

KvK nummer: 08025908
BTW nummer: NL820868280B01